Lidmaatschap

Lid worden van BV Klipperstars

Je mag van onze vereniging lid worden als je de leeftijd van 7 jaar of ouder hebt bereikt. Verder heeft onze vereniging in alle leeftijdsklassen een team, waar je mee kan komen trainen. Voordat je komt trainen willen we dit wel graag weten. We kunnen dan rekening houden met de oefeningen die wij plannen en we zorgen dan dat de trainer/coach op de hoogte is van je komst. Je wordt dan vanzelf door de trainer opgevangen.

We hebben voor kinderen die 7 jaar zijn twee instroommomenten, namelijk:

1 Als je tussen 1 januari en 30 juni 7 jaar wordt dan mag je (mits er plaats is) aan het begin van het volgende basketbalseizoen instromen. (het basketbalseizoen loopt officieel van 1 juli van dit jaar tot 30 juni van het volgende jaar)

2 Word je echter tussen 1 juli en 31 december 7 jaar, dan moet je nog even wachten. Je bent dan welkom vanaf 1 januari.

Alle overige leeftijden kunnen in principe probleemloos lid worden. 

Wat gebeurt er als er geen plaats is in een team?

Als het team van jouw leeftijdscategorie vol zit dan komt je naam op een wachtlijst. Als er iemand uit een team vertrekt dan wordt de eerstvolgende op de wachtlijst automatisch uitgenodigd voor de training. Als er in een leeftijdscategorie 8 personen of meer zijn aangemeld gaan we onze best doen om hier een nieuw team mee te vormen.

Hoe en door wie wordt mijn aanmelding behandeld?

Iedere aanmelding wordt door de Technische Commissie en de secretaris van de vereniging beoordeeld en indien mogelijk ingepland. Het kan namelijk zo zijn dat bepaalde teams al het maximum van het aantal spelers heeft bereikt en dan zou het jammer zijn dat je voor niets komt. De TC weet precies waar er nog vrije plaatsen zijn. Zij kunnen je snel een antwoord kunnen geven of er nog een plaatsje vrij is.

Hoef ik verder niets meer te doen?

Als je competitie gaat spelen, in ieder geval bij toerbeurt jureren (de stand bij houden) bij andere teams. Als je 16+ bent wedstrijden fluiten na een genoten cursus en eventueel helpen met het training geven aan jongere teams en/of plaats nemen in één van de commissies die de club rijk is. Senioren (20+) kunnen gevraagd worden om een team te begeleiden als coach.

En natuurlijk zijn er nog diverse commissies waar mensen hard nodig zijn om de vereniging draaiende te houden.

Hoe meld ik me aan?

Door het inschrijfformulier aan te vragen via het secretariaat (secretariaat@klipperstars.nl), wordt je lid van Basketball Vereniging KLIPPERSTARS.

Ons verenigingsjaar loopt van 01 juli tot en met 30 juni van het volgend jaar.

Voor afzeggingen en tevens beëindigen van de contributie houden wij twee data aan:

  • 31 december ( einde 1ste helft competitie )
  • 30 juni ( einde van het seizoen )

Tot het einde van deze twee data moet men aan zijn financiële verplichtingen blijven voldoen. De afzegging dient schriftelijk te worden ingediend bij onze secretaresse Michelle Mennema. secretariaat@klipperstars.nl