2021

2021

Dit jaar staat er een koekactie op de planning voor onze basketbalvereniging. Iets anders dan we normaal gesproken gewend zijn. We hebben helaas al een lange tijd te kampen met corona.

Om die reden zijn de koeken dit jaar online te bestellen via onze webshop.

 

Hoe werkt dat dan?

Via de socials (email, whatsapp, facebook, Instagram) wordt deze link gedeeld:

Https://www.helptopay.nl/forms/c143a5d0a6a4955e47ef548b

Wanneer je op de link klikt, kom je in de webshop en kun je aangeven wat je wilt bestellen en betalen. Je krijgt een bevestiging van je bestelling in je mailbox.

 

Wat valt er te bestellen?

Dit jaar bestaat het assortiment uit: stroopwafels, roomboterkoeken, mergpijpen, kokosmakronen, natte cake, appelkruimeltaartje, gemengd drop en winegums.

 

Wat vragen we van onze leden?

We hopen natuurlijk op een mooie opbrengst van deze koekactie en vragen of jullie deze link met zoveel mogelijk mensen willen delen. De link is via Whatsapp te delen naar familie, vrienden, buren, bekenden, klasgenoten etc.

Deze kunnen allen hun bestelling zelf plaatsen en betalen.

 

Belangrijk!: Het bezorgen van de koeken gaat zoals jullie van ons gewend zijn. Stel, een familielid bestelt koeken via de webshop. Dan willen we jullie vragen hen erop te attenderen dat ze jouw naam als verenigingslid vermelden. Wij zullen zorgen dat de koeken dan bij jullie afgeleverd worden.

 

En wat nou als opa of oma wil bestellen en ze komen er niet zo uit? Geen probleem. Jij gaat er naar toe met je telefoon en helpt ze met bestellen. Betalen kan dan via eventueel een tikkie opgelost worden.

 

Wat doen we met het geld dat opgehaald wordt?

Daarvan kunnen we nieuwe materialen aanschaffen voor in de zaal maar ook leuke dingen organiseren voor de leden. We hebben veel leuke ideeën en hopen snel weer toestemming te krijgen om gezelligheid te organiseren!

 

Wat is belangrijk om te onthouden?

2 april: Op deze dag sluit de webshop en kunnen er geen koeken meer besteld worden

22 april: Op deze dag worden in de avond de koeken thuis bij jullie (verenigingslid) bezorgd

 

Voor diegene die het meeste geld ophaalt voor onze vereniging, hebben wij een leuke prijs klaarliggen. Dus doe extra hard je best en wie weet, is deze prijs voor jou!

En dit zien we natuurlijk aan het aantal koeken dat dan bij jullie afgeleverd gaat worden thuis. J

 

Wij hopen op jullie steun te mogen rekenen bij deze actie, zodat jullie een bijdrage kunnen leveren aan onze basketbalvereniging.

Alvast bedankt en wij hopen op een mooie opbrengst!

 

Sportieve groet,

 

Activiteitencommissie B.V. Klipperstars