Basketballmasterz

Basketballmasterz

Basketball is een fantastische sport, maar het wordt als basketballer nog leuker als je de spelregels beheerst. Daarvoor is er Basketball Masterz. Via de site van Basketball Masterz kunnen NBB-leden het spelregelbewijs halen. Zo'n spelregelbewijs maakt basketballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft je in het veld meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Daarnaast draagt het kennen van de regels bij aan een sportiever spelverloop en een veiliger sportklimaat!

Vanuit Sportlink worden leden aangemeld.

Als contactpersoon van de vereniging stuurt u de uitnodiging naar uw leden om in te loggen op Basketball Masterz. In de oude situatie ontvingen leden bij deze uitnodiging een activatiecode waarmee een account werd aangemaakt. Vanaf heden wordt er NIET meer met een activatiecode gewerkt. Leden kunnen het spelregelbewijs halen op de website van Basketball Masterz. Hier logt men in met zijn/haar Sportlink account. De meeste leden hebben al een Sportlink account vanwege de Basketball.nl app. Hebben leden nog geen account?  Klik op de link voor de handleiding.  

Als vereniging mailt u de uitnodiging naar uw leden om in te loggen op Basketball Masterz! Daarna gaan ze zelf aan de slag. De handleiding voor het spelregelbewijs treft u hierbij aan.

Leden die al bezig zijn om het spelregelbewijs te halen moeten ook op de nieuwe manier inloggen.

Is het spelregelbewijs behaald? Dan treft het lid het spelregelbewijs als download in zijn/haar account.

 

Wil jij hem behalen, meld je dan aan bij secretariaat@klipperstars.nl