Basketbal Vereniging Klipperstars

Opgericht: 28 Februari 1979
Girorekeningnummer: NL45 INGB 0004 1775 82

De sponsorcommissie

Inleiding

Basketball Vereniging Klipperstars is een financieel gezonde vereniging, maar om de reguliere activiteiten en faciliteiten voor alle leden kostendekkend te houden is sponsoring nodig. De vereniging wil namelijk niet alleen een gezellige club zijn, maar ook een goede club met een gedegen jeugdopleiding om de jeugdteams op een hoger niveau te laten spelen. Met goede jeugd maak je de basis voor een sterke vereniging!

Er zijn diverse manieren waarmee u onze vereniging kunt steunen. We hebben geprobeerd om voor iedere sponsor een interessant aanbod neer te leggen. U kunt eenmalig iets bijdragen, of structureel. U kunt ‘stil‘ sponsoren of juist heel zichtbaar. U kunt een grote bijdrage leveren, maar ook met een kleiner bedrag zijn wij blij!

We hebben voor u de volgende opties:

Soort Duur Prijs

Hoofdsponsor

Min. 3 jaar

In overleg

Teamsponsor

3 jaar

In overleg

Kledingsponsor

Eenmalig

In overleg

Bordsponsor

1 t/m 5 jaar

In overleg

Ballensponsor

Eenmalig

In overleg

Reclame op website

Structureel

In overleg

 

 

Toelichting op de diverse mogelijkheden

We lichten graag toe wat de diverse mogelijkheden om te sponsoren zijn. We vermelden hierbij nadrukkelijk dat de genoemde bedragen de start vormen voor een gesprek. Wanneer u specifieke wensen of ideeën heeft dan praten we hier graag rustig met u over door. We kunnen dan bijvoorbeeld diverse sponsor opties combineren.

Hoofdsponsor

De hoofdsponsor verbindt zijn bedrijfsnaam aan het 1e heren, of 1e dames team. (Kosten in overleg)

Teamsponsor

Bij teamsponsoring verbindt u uw bedrijfsnaam voor drie jaar aan een bepaald team. Gedurende drie jaar zal dit team spelen met uw bedrijfsnaam op de kleding. In de diverse uitingen van een dergelijk team zal melding gemaakt worden van het feit dat uw bedrijf teamsponsor is. U kunt hierbij denken aan banners op de teampagina van de website, teamfoto in de regioweekbladen. (Kosten in overleg)

Kledingsponsor

Een kledingsponsor stelt (eenmalig) kleding beschikbaar voor een team van onze vereniging. Het kan hierbij gaan om: wedstrijdkleding, trainingspakken, inloopshirts, tassen, etc.

Het sponsoren van kleding valt uiteen in drie componenten. Allereerst de kosten van het artikel dat gesponsord word, vervolgens de kosten van het bedrukken van het kledingstuk. Ten derde een bedrag voor de vereniging. Dit om het sportieve aspect gelijk op te laten lopen met de presentatie van de diverse teams. Door middel van deze bijdrage kan er bijvoorbeeld extra getraind worden.

Op de teampagina van het team dat u sponsort zal melding worden gemaakt van de kledingsponsor. (Kosten in overleg)

Bordsponsor

Bij de optie Bordsponsoring zullen wij voor u een bord aanschaffen met het door u gewilde logo telefoonnummer en/of email adres. Het sponsorbord zal op de wedstrijddagen de gehele dag aan de zijlijn staan en duidelijk te zien vanaf de tribune. Alleen met dubbele wedstrijden zullen de borden niet aan het veld staan.

Ballensponsor

Een ballensponsor maakt het mogelijk dat er elke jaar een nieuwe basketball wordt aangeschaft. De namen van de ballensponsors zijn terug te vinden op de website. Wanneer u het op prijs stelt gaat dit gepaard met een link naar uw eigen website. (Kosten in overleg)

Reclame op website

Onze vereniging heeft een drukbezochte website (www.klipperstars.nl), met veel unieke hits uit de regio. We geven u daarom de mogelijkheid tot het sponsoren van een banner. Wanneer u gebruik maakt van deze optie komt uw bedrijfslogo in beeld op de homepage van onze website. (Kosten in overleg)

 

Interesse of vragen? mail naar sponsorcommissie@klipperstars.nl

We nemen graag contact met u op om te bespreken welk aanbod bij u past!

Met vriendelijke groet,
De Sponsorcommissie van Basketball Vereniging Klipperstars 

  • Remon Janse
  • Rick Reinders
  • Jolanda Boer
  • Rik de Jongh