Update buitentrainen

Update buitentrainen

Beste ouder(s)/verzorger(s),

 

Zoals aangekondigd zouden wij communiceren indien veranderingen van overheidsmaatregelen van invloed zouden zijn op de buitentrainingen van Klipperstars. 

 

Update per 1 juni

Jongeren van 13 t/m 18 jaar

Per 1 juni is er voor kinderen van 13 tot en met 18 jaar een uitzondering gemaakt waardoor zij tijdens sportactiviteiten zich niet aan de onderlinge anderhalve meter afstand hoeven te houden. Bij andere activiteiten houden jongeren van 13 tot en met 18 jaar wel 1,5 meter afstand.

 

Logistiek

Laat uw kind zo veel mogelijk lopend of met de fiets naar de trainingslocatie komen. Voor de kinderen 13 t/m 18 jaar is het, buiten de trainingsactiviteiten om, verplicht om anderhalve meter onderlinge afstand te behouden. Dus ook bij het naderen en vertrek van de trainingslocatie. Fietsen worden daarom op een onderlinge afstand van ten minste anderhalve meter van elkaar gestald. Wij zouden het fijn vinden als u dit aan uw kind duidelijk maakt. Uiteraard zien de trainers op locatie er op toe dat gedurende de training en bij het verlaten van de locatie de kinderen zich aan de maatregelen houden.

 

Verder blijven alle eerder verstuurde "spelregels" onverminderd van kracht.

 

Wij wensen iedereen nog een paar fijne weken buitensport!

 

Sportieve groet,

 

Het bestuur