U18 wint laatste wedstrijd

U18 wint laatste wedstrijd

U18 wint ook de laatste wedstrijd van het seizoen De PPM-formatie van Klipperstars speelde vandaag hun laatste wedstrijd van het seizoen. In de eerste helft werden er mooie aanvallen gespeeld, de gaten gezocht en goeie geschoten genomen. De verdediging stond ook redelijk, alleen werd er soms te ‘ongecontroleerd’ naar de ring gegaan of een pass gegeven. Klipperstars ging de rust in met een voorsprong van een aantal punten.

Het derde kwart was een typisch derde kwart en zullen we daarom maar snel vergeten. De resterende twee helft deed iedereen volop mee in de aanval en wist iedereen ook tot scores te komen. Joram was mede op dreef vandaag en gooide er een paar mooie ballen in. De break werd goed gezocht en Klipperstars was dan ook niet in gevaar vandaag.

Topscores: Niels 9, Alex en Joram 8 punten.

Het seizoen van de PPM-formatie zit er op, er werd mee gedaan om het kampioenschap, maar helaas trok Klipperstars aan het kortste eind. Al met een al een seizoen waarin de jongens zijn gegroeid en er positief word uitgekeken naar volgend seizoen, waarbij de jongens nog een jaar u18 zullen spelen. Daarbij zal Ronan Engels aan de selectie toegevoegd worden, hij trainde dit seizoen al mee en zal vanaf volgend seizoen wedstrijden gaan spelen.