Sterk 2e kwart bezorgd Ju16 de overwinning

Sterk 2e kwart bezorgd Ju16 de overwinning

Sterk tweede kwart bezorgd Klipperstars de overwinning

Vandaag stond de thuis wedstrijd tegen Blue Drakes, een nog onbekende tegenstander, op het programma. Bij het warm lopen viel op dat voornamelijk de nummer 14 een ‘boom’ was. De taak voor onze centers om te zorgen dat hij niet aanspeelbaar is in de bucket.
Het eerste kwart liep gelijk op, Klipperstars liet mooie aanvallen zien alleen beloonde zichzelf te weinig door de ballen niet af te maken. Dit kwart werd met 14-16 afgesloten.

Een sterk tweede kwart aan de kant van Klipperstars, waarbij Blue Drakes in minuut zes pas tot score wist te komen en niet meer dan vier punten wist te behalen zorgde ervoor dat Klipperstars een gat van 11 punten wist te pakken voor de rust.

 Ruststand: 31-20

Derde kwart was aangebroken en de pot was nog niet gewonnen door Klipperstars. De felheid van het eerste kwart ontbrak in de derde periode, de aanvallen waren ‘traag’ en er werd weinig actie gecreëerd aan de kant van Klipperstars. Blue Drakes wist terug te komen tot vijf punten en de pot was weer spannend. Uiteindelijk werd dit kwart met 11-14 gewonnen door Blue Drakes.

8 punten voor en nog 10 minuten te spelen, eenmaal gas geven om de punten binnen te slepen. De eerste minuten gingen gelijk op en Blue Drakes gaf zich nog niet gewonnen. Met nog een paar minuten te spelen en een voorsprong van 10 punten was de pot binnen en de eindstand was uiteindelijk: 58-45 voor Klipperstars.

Scores: Niels 20, Thijs 10, Patrick 8, Rens 6, Alex 5 A-J 4, Floris en Joram 2 punten.