PPM-formatie zet zegereeks voort

PPM-formatie zet zegereeks voort

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Bouncers, tot vorige week nog ongeslagen, op het programma.
Bouncers is, vergeleken met de voorgaande tegenstanders, een geduchte tegenstander.

De PPM-formatie van Klipperstars begon met een floating defence wat goed uit pakte de eerste helft goed. Als je tegenstander in de eerste helft maar 18 punten weet te scoren, dan doe je het gewoon goed.
De kracht van Bouncers lag vandaag onderin de defence. Op de kop kon Klipperstars er redelijk makkelijk voorbij, maar daarna werd keer op keer tegen een “betonnen muur” gelopen. Mede daardoor ging Klipperstars maar met een verschil van 7 punten de rust in.

Het derde kwart begon goed. Door een run van 6 punten wist Klipperstars de voorsprong uit te breiden. Inmiddels werd er aanvallend goed in de open ruimtes gelopen waar mooie aanvallen uit voort kwamen. Echter was de passing soms net niet goed genoeg, waardoor Klipperstars de voorsprong van 13 punten niet verder kon uitbreiden.
In het vierde kwart werd het nog even spannend, mede door twee drie-punters op rij van Bouncers. Bouncers kreeg nog even hoop, maar de mannen van Klipperstars hielden hun hoofd koel en wisten uiteindelijk verdiend te winnen. Topscorers: Patrick 16 en Thijs 12 punten.


De PPM-formatie van Klipperstars staat momenteel, met een wedstrijd meer gespeeld, aan kop in de competitie.