PPM-formatie wint met ruime cijfers van Juventus

PPM-formatie wint met ruime cijfers van Juventus

Met de nog geblesseerde Kelvin aan de kant, trad de PPM-formatie van Klipperstars aan tegen het laatst geklasseerde Juventus. Er waren ongeveer vijf minuten nodig om in het spel te komen en een voorsprong te pakken op Juventus. Er kwam meer scherpte in het spel en de aanvallen liepen beter. In het tweede kwart werden er wat tactische wisselingen gedaan en dit pakte goed uit. Mede door een goed spelende Joram begon de machine van Klipperstars te lopen. Klipperstars ging met een ruime voorsprong van 45 punten de rust in.

De tweede helft werd de lijn doorgetrokken. Er bleef veel druk gezet worden op Juventus waaruit maar liefst 52 steals totaal uit voort kwamen. Dit kwam mede doordat in het derde kwart een full-court zone press gespeeld werd waar Juventus geen raad mee wist. Er werd hard gewerkt onder het bord (totaal 49 rebounds) en Klipperstars wist zo verder uit te lopen. Mooie aanvallen werden afgewisseld met soms gehaast spel waardoor er soms te makkelijk gemist werd en het wat rommelig werd in de aanval. Uiteindelijk wist de PPM-formatie, na een wat moeizame start, met ruime cijfers te winnen vandaag. 124-33 Klipperstars blijft door de winst gedeeld eerste staan.

Volgende week zaterdag 19 oktober spelen de jongens om 15.15u thuis tegen Bouncers. Bouncers heeft slechts één keer nipt verloor, afgelopen weekend, tegen ons eigen jongens u18-2 team. Het belooft een spannende pot. Topscores: Thijs 30, Alex 29 en Patrick noteerde ditmaal een double-double met 18 punten en 12 steals.