• Door blessureleed heeft de PPM-formatie een kleine selectie, maar door aanvulling van u18 kon er toch nog met een volledig team aangetreden worden, tegen het nog ongeslagen Grashoppers. Bij binnenkomst werd al snel duidelijk, dat de gemiddelde lengte bij de tegenstander fors langer was dan die van Klipperstars.
    Ondanks dat een men-to-men defence de voorkeur heeft, was de beslissing vandaag snel gemaakt om te starten in een 3-2 zone. Grashoppers wist snel een voorsprong te pakken van 9 punten, maar Klipperstars gaf zich niet zomaar verloren. Het eerste kwart werd met 12-20 gewonnen door Grashoppers.

Het tweede kwart ging gelijk. Beide teams waren gelijk aan elkaar en dit kwart werd nipt gewonnen door Klipperstars. Ruststand: 33-40
    Complimenten voor de mannen in de rust, ondanks dat Grashoppers de beter ploeg heeft, speelde Klipperstars een sterke eerste helft en bleven ze als team hard werken. Wat meer druk op de schoten en aanvallend iets meer ruimte creëren en dan zou het zomaar wel eens een verassende uitslag kunnen worden vandaag.

Klipperstars begon het derde kwart sterk. Er werd als team gespeeld, zowel aanvallend als in de verdediging. Wederom wist Klipperstars dichterbij te komen en dit kwart te winnen waardoor het gat nog maar 4 punten verschil was, 46-50.
    Het laatste kwart was spannend. De scores gingen om en om en beide teams wisten niet uit te lopen. Tot de laatste minuten bleef het een paar punten verschil in het voordeel van Grashoppers. Door tijdgebrek moest er vanuit Klipperstars snelle acties gecreëerd worden. Helaas vielen de ballen niet en wist Grashoppers daar gebruik van te maken om nog uit te lopen tot 13 punten verschil. Eindstand 60 – 73

Scores: Patrick 20 en Alex 8 punten

Wederom een sterke pot van de mannen. Vooraf was duidelijk dat Grashoppers een sterk team heeft met veel lengte. Lof voor de jongens die het tot de laatste minuten een spannende pot hebben gemaakt en bleven werken als team. Mede door verdiensten van de bankspelers van u18, die we hard nodig hebben om een team te kunnen vormen. Over twee weken speelt de PPM formatie weer tegen Grashoppers, maar dan uit.
    Er wordt een halve competitie gespeeld, waarbij sommige teams één of twee wedstrijden dubbel spelen. Klipperstars speelt twee wedstrijden dubbel, tegen de nummer één en twee van de competitie. Daarom spelen ze over twee weken weer tegen Grashoppers.