PPM-formatie grijpt naast het kampioenschap

PPM-formatie grijpt naast het kampioenschap

Vandaag stond de wedstrijd van het seizoen op het programma, uit tegen Squirrels.
Thuis werd er in de laatste minuut met drie punten gewonnen en het beloofde een spannende wedstrijd. Degene die vandaag zou winnen, mocht zich kampioen noemen.

Klipperstars begon sterk aan de wedstrijd en wist naar een aantal minuten spelen een kleine voorsprong te pakken. De verdediging stond als een huis en de benodigde rebounds en steals werden gepakt. Echter was de aanval slordig en werden er teveel ballen weggegooid wat Squirrels wist te benutten. Klipperstars ging met een kleine achterstand de rust in.

Het derde kwart aangebroken, minder turnovers en dan komt de rest vanzelf. De mannen streden, maar door discutabele calls van de scheids wist Squirrels uit te lopen. Daarbij gezegd dat de schoten vandaag niet vielen, hielp ook niet mee.  De mannen bleven vechten, maar het was vandaag niet gegund. Uiteindelijk werd er nog van tactiek gewisseld, maar de mannen waren moegestreden en daar wist Squirrels gebruik van te maken, door nog een aantal mooie breaks te lopen. Uiteindelijk werd er met ruime cijfers verloren, wat een wat geflatteerde uitslag was.

Nog mooie complimenten gekregen van de tegenpartij, maar helaas is de telleurstelling daardoor niet minder groot. Er staan nog twee wedstrijden op het programma, waarbij een mooie twee plek aan het eind van het seizoen ook een mooie prestatie is.

Topscores:  Niels 10 en Jona 6 punten.