U18 zet zege reeks voort

U18 zet zege reeks voort

Vandaag stond de return tegen Novo stars op het programma. Een wedstrijd waar thuis eenvoudig werd gewonnen en iedereen zijn minuten kon pakken.
Echter begon de wedstrijd door omstandigheden rommelig, waardoor beide teams niet lekker in het spel kwamen. Desondanks wist de PPM-formatie van Klipperstars het eerste kwart een voorsprong van 3 punten te pakken. 
Het tweede kwart begon scherper en Klipperstars pakte een aantal steals en scores op rij. Echter werd de flow onderbroken, omdat het netje vervangen moest worden en het spel daardoor 10/15 minuten stil kwam te liggen. Gelukkig pakte Klipperstars dit goed op en wist Novo starts pas na acht minuten speeltijd, het netje te vinden. De verdediging van Klipperstars stond als een huis en dat resulteerde dan ook in maar drie punten voor Novostars. Aanvallend liet Klipperstars mooie plays zien, maar er werd te veel gemist waardoor Klipperstars geen ruime voorsprong pakte. 
Ruststand: 12-23

Doordat Klipperstars de betere partij was, kon er geoefend worden met verschillende verdedigingsvormen. Iedereen kon zijn minuten pakken en werkte hard. De PPM-formatie wist de pot met 11 punten verschil te winnen. Echter had dit minimaal het dubbele kunnen zijn als de ballen erin hadden gegaan. Daarbij complimenten voor de defence, die stond vandaag als een huis. Novostars wist dan ook tot maar 38 punten te komen.
Volgende week speelt de PPM-formatie van Klipperstars om 13.45u thuis tegen de gedeeld nummer twee. Topscores: Thijs 14, Niels 10 en Kelvin 8 punten.