Heren 1 verliest van Grasshoppers

Heren 1 verliest van Grasshoppers

Verzwakt Heren 1 verliest ruim van Grasshoppers.

Zaterdag 23 september stond voor het Heren 1 team de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. Een makkelijke opdracht leek het op voorhand al niet te worden aangezien Klipperstars aan het begin van het seizoen al een aantal tegenslagen te verwerken kreeg. Slechts met 6 eigen spelers trad Klipperstars aan en daarbij nog 3 bankspelers.

Grasshoppers kwam met een grote selectie van maar liefst 12 man. Echter bleken de kansen voor Klipperstars aan het begin van de wedstrijd niet minder. Grasshoppers kon blijkbaar niet het niveau halen wat ze normaal haalden want enige frustratie was zichtbaar. De gehele eerste helft ging het gelijk op en Klipperstars pakte zelfs op een gegeven moment brutaal de leiding.

Tot de rust bleef het spannend en deed Klipperstars niet onder van Grasshoppers. Aan het begin van de 2e helft was helaas al snel de energie uit de selectie van Klipperstars en konden ze niet meer aanhaken. Grasshoppers sloeg een gat van 10 punten en breidde dit alleen maar uit in het laatste kwart. Het laatste kwart werd ook met maar liefst 10-30 verloren.

Op basis van de eerste helft mocht Klipperstars tevreden zijn, maar als het eerste team wat wil in deze competitie is het zaak om snel weer compleet te zijn. Uitslag 69-97