Eenvoudige zege voor de PPM-Boys

Eenvoudige zege voor de PPM-Boys

 

Vandaag stond de eerste competitie wedstrijd op de planning voor de PPM-formatie van Klipperstars. De selectie is grotendeels hetzelfde gebleven als vorig jaar, alleen kan er het eerste seizoenhelft minimaal tot niet gebruik gemaakt worden van Niels, gelukkig kon hij vandaag wel mee doen. Het team heeft dit jaar een nieuwe speler erbij, Ronan Engels (hij trainde al mee) maakte vandaag zijn debuut.

Klipperstars begon aanvallend erg sterk en wist in no time een run te pakken van 10-0. Er werden prachtige aanvallen gelopen en na het eerste kwart was het spel eigenlijk al gespeeld, 25-7. Het tweede kwart bleven de jongens hard werken met resultaat dat Cady maar twee keer het netje wist te vinden. Helaas moest, een sterk spelende, Alex voor rust het spel verlaten met een blessure.

Ruststand: 45-11

Het derde kwart werd goed gestart, de eerste zeven punten kwamen van de PPM-formatie en Cady wist pas na drie minuten tot score te komen. Helaas zwakte het team eind derde kwart af en werd er het laatste kwart rommelig gespeeld en teveel scores aan Cady weggegeven. Ondanks een wat rommelig laatste kwart hebben de jongens een goeie eerste pot neergezet waarbij vooral de offence in de eerste helft eruit sprong. Eindstand: 81-43 Topscores: Jona 15, Niels 14, Patrick 13 en Alex 11 punten.