***UPDATE*** Wedstrijden en trainingen vervallen

***UPDATE*** Wedstrijden en trainingen vervallen

De rijksoverheid heeft besloten dat in ieder geval tot en met 6 april alle sportclubs in Nederland gesloten blijven.

De komende drie weken zijn er dus helemaal geen activiteiten bij Klipperstars.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Leden, ouders en verzorgers,

 

Het ministerie van Volksgezondheid en Welzijn en Sport (VWS), het Rijksinstituut voor Volksgezondheid, Milieu (RIVM) en de Nederlandse BasketbalBond (NBB) naar buiten wordt gebracht, worden alle competitiewedstrijden en trainingen tot nader order én in elk geval t / m 31 maart afgelast.

Daarmee volgt Klipperstars de r ichtlijnen van de Nederlandse Basketball Bond, de Nederlandse Basketball League en NOC * NSF om tot die datum geen sportwedstrijden en trainingen te organiseren.

 

Geen trainingen

De trainingen zijn vanavond al gestopt en zullen ook tot en met 31 maart niet doorgaan. Ook zullen alle geplande wedstrijden tot die datum niet doorgaan.

Wij zullen u op de hoogte houden wat vanaf 1 april het advies zal worden.

De komende periode zal aan de hand van het dan geadviseerde beleid worden bekeken in hoeverre wedstrijden - indien van belang voor het verloop van de competitie - moeten en kunnen worden ingehaald en trainingen hervat.

 

Geen ALV 17 maart

Het bestuur van Klipperstars heeft besloten om de algemene ledenvergadering van 17 maart aanstaande NIET door te laten gaan. Voor de continuïteit van het bestuur en dus van Klipperstars is het echter van belang om op korte termijn de ALV over een aantal belangrijke zaken te laten stemmen. Wij zullen zo snel mogelijk een nieuwe datum communiceren.

Het bestuur hoopt uiteraard dat deze crisis snel voorbij zal zijn en dat we elkaar snel weer in goede gezondheid kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van Klipperstars