Coronamaatregelen

Coronamaatregelen

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en een onhoudbare druk op de zorg te voorkomen heeft het kabinet op 31 maart 2020 enkele bestaande maatregelen verlengd. Zo is o.a. bepaald dat alle sportaccommodaties zeker t/m 28 april gesloten zullen blijven. In ieder geval tot en met 28 april blijft het ook verboden om bijeenkomsten te organiseren. Het verbod op het houden van vergunning plichtige evenementen is gehandhaafd tot de eerder gekozen datum van 1 juni.

De coronacrisis brengt een hoop onzekerheid met zich mee. Ook voor basketbalverenigingen.

 

Gevolgen voor dit seizoen (en de plaatsing voor volgend seizoen)
Deze maatregel heeft tot gevolg dat alle landelijke competities en afdelingscompetities per direct zijn beëindigd. Er worden geen kampioenen aangewezen. De NBB acht dit niet passend gelet op het gemankeerde seizoen en de situatie waarin het land verkeert.
Bij plaatsing voor de competities in het nieuwe seizoen 2020-2021 zal worden gekeken naar de huidige stand.


Wat gaan wij doen?
Vanuit de vereniging zullen we dit seizoen dus geen trainingen of wedstrijden meer kunnen organiseren.
Wij zullen als bestuur de ontwikkelingen kort blijven volgen en jullie op de hoogte houden van de gevolgen voor de inrichting van volgend seizoen. Daarnaast wordt ook al hard gewerkt aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen

 

Contributie

Als gezamenlijke sport nemen we het standpunt in dat we de kosten die we met z’n allen maken, zoveel mogelijk met z’n allen dragen.

Helaas lopen voor ons de huur van de sporthal en de NBB kosten ook door en kunnen wij helaas niet anders dan de contributie blijven innen.

Iedereen in de sport wordt door de maatregelen geraakt: de sporters, de clubs, de bonden en ook andere sportaanbieders. Laten we dat vooral samen zien op te lossen

 

In de uitnodiging van de ALV hadden wij een contributieverhoging gemeld, deze stellen wij uit tot december 2020. En word weer meegenomen in de ALV die wij in september bij aanvang van het seizoen willen houden.

Hier ontvangen jullie ter zijnde tijd een uitnodiging voor.

 

Er gelden buitengewone omstandigheden die vragen om flexibiliteit en veerkracht van u en van ons. Wij danken u voor uw begrip en flexibiliteit. Wij hopen van harte dan we deze periode van (dreigende) ziekte spoedig achter ons kunnen laten en wij onze leden weer in september mogen welkom heten bij de start van ons nieuwe seizoen.

 

Sportieve groet,

Het Bestuur

Klipperstars

 

#stayhomestaysafe